İçeriğe geç

Bitiyatro Atölyeleri Başlıyor!

Bitiyatro,

Tam donanımlı sahne koşullarında sahne üstü eğitim veriyor !

2013 yılında başlattığı Oyunculuk ve Sahne Eğitimini, geçtiğimiz tiyatro sezonunda Cesateretin Kanatlara İhtiyacı Yoktur’ başlıklı çalışmasıyla Down Sendromlu ve Mental Tanılı Gençleri de ekleyen Bitiyatro, bu yıl da eğitim konusunda verdiği hizmete yenilerini ekleyerek devam ediyor.

oyun-sinifi-brosur-on

 

Bu yıl özellikle üç kategoride toplanan eğitimler şu başlıklar altında yer alıyor.

Kendini sahnede tanımak, sahnede ifade etmek ve tiyatronun değiştiren ve dönüştüren dünyasına ilk adımları atmak isteyenleri Bitiyatro Temel Oyunculuk ve Sahne Atölyesi sınıfında geniş bir eğitmen kadrosuyla sahne üstünde eğitiyor. Haftasonu ve haftaiçi eğitimleri , sınırlı sayıda kontenjan ile iki sınıf oluşturuyor.

Bitiyatro Sahne Atölyesi’nde ise temel oyunculuk eğitimleri ile tanışmış, üniversitelerin oyunculuk kuluplerinde çalışmalar yapmış kişilerle rol ve sahne çalışmalarının çok yoğun yaşandığı bir program uygulanıyor.

Bitiyatro Oyun Atölyesi , Bitiyatro eğitmenleri tarafından daha önceki çalışmaları izlenmiş, takip edilmiş, Bitiyatro eğitimlerini almış öğrencilerle Bitiyatro repertuvarına girmeye aday bir oyun provaları çalışması yapıyor. Oyun provaları, eğitimle içiçe yarım sezon boşunca devam edecek ve Bitiyatro repertuvarında yer almak üzere bir oyun sahneleyerek düzenli olarak seyirciyle buluşması hedefleniyor.

Atölye Eğitmenleri: LAÇİN CEYLAN, NİHAT İLERİ, SEFA TANTOĞLU, SİBEL SÜREL, MURAT TAŞKENT, FATİH DOKGÖZ, TURAN GÜNAY, DEFNE ŞENER GÜNAY, YEŞİM KOÇAK, FEHMİ KARAARSLAN

Temel Oyunculuk ve Sahne Atölyeleri için başvurular 14 Ekim’e kadar devam ediyor.Detaylı bilgi için

www.okul.bitiyatro.com

0212 244 02 47 – 0532 262 49 29

Bitiyatro Okul Başvuru Formu

Kategori:Uncategorized