İçeriğe geç

Bisahne Ocak Ayında Dopdolu

Laçin Ceylan ve Nihat İleri’nin sanat yönetmenliğinde çalışmalarını sürdüren tiyatromuz Ocak ayında sevilen oyunlarıyla seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Edward Bond’un yazdığı, Laçin Ceylan’ın yönettiği Fatih Dokgöz, Evren Kardeş ve Adıhan Şentürk’ün oynadığı, Bitiyatro’nun distopya türündeki  yeni oyunu ‘’Hiç Mi Bir Şeyim Yok’’ 6,18,20,31 Ocak tarihlerinde Bisahne’de olacak.

 

 

Bitiyatro’nun 2017 yılının Şubat ayından itibaren gösterilerine devam ettiği tek perdelik müzikli komedisi ‘’Muallak’’ 17 Ocak Çarşamba saat 20.30’da seyirci karşısına çıkacak. Murat Taşkent’in yazıp yönettiği, Defne Şener Günay ve Turan Günay’ın oynadığı oyun, 2017 yılında Defne Şener Günay’a Yılın En İyi Küçük Sahne Komedi Kadın Oyuncusu ödülünü de kazandırmıştı.

Sahnede10.yılını kutlayan Bitiyatro’nun ilk oyunu ‘’Etna – Bedendeki Kuyular’’ ise 25 Ocak Perşembe saat 20.30’da sevenleriyle buluşacak. Christine Sohn’un yazıp yönettiği, Laçin Ceylan ve Nihat İleri’nin bol ödüllü performansı da Ocak ayı içerisinde Bitiyatro’nun seyircisiyle buluşturacağı oyunlar arasında.

 

 

Sevilen tiyatro gruplarından ‘’Kabile Sahne’’ de Bitiyatro’nun Ocak ayı programında yer alacak. Barış Yücedağ’ın yazdığı ve yönettiği Mahir Akgündoğdu ve Talha Kaya’nın oynadığı tek perde müzikli komedi oyunu 24 Ocak Çarşamba saat 21.00’da Bisahne’de olacak.

Oyun biletleri ve rezervasyonlarınız için;

Biletix

Bisahne Gişe : 0212 244 02 47 – 0532 262 49 29

 

 

Kategori:Uncategorized